aanmelden
Download Interface in App Store of via AKO Magworld
Interface Digitaal: Digitale edities, Youtube-kanaal, Spotify-kanaal, Facebook, Twitter, Soundcloud en meer
Muzieknieuws 30-01-2014 13:01
Interface kun je als papieren blad lezen, maar ook als digitaal magazine. Elke editie tref je ook aan in de Kiosk van Apple's App Store (voor iPad en iPhone) en in de AKO Magworld app (voor alle tablets, pc en Mac desk- en laptops). De digitale edities komen met veel video's, audio bij de workshops en weblinks naar meer informatie. Op Interface.nl vind je ook heel veel extra's bij de papieren versie. Daarnaast hebben we ook nog onze Youtube-, Spotify- en Soundcloudkanalen. Interface biedt veel meer dan een blad alleen. We zijn ook al sinds jaar en dag bij evenementen als ADE Next en Muzikantendag betrokken bijvoorbeeld.

INTERFACE NU OOK IN DE APP STORE
Voor iPad, iPhone en iPod Touch 

Interface was als Digitale Editie al een paar jaar verkrijgbaar in de AKO Magworld shop. Nu zijn we ook met onze eigen standalone app in de App Store verkrijgbaar.De Digitale Editie van Interface kun je downloaden. Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.


Download Interface uit de App Store
Interface nu in de App Store van Apple! Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Interface'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Interface - voor muzikanten en producers’. 
Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven.  


Download Interface uit de AKO Magworld shop
Voor alle tablets, pc en Mac
Download de AKO Magworld app uit de App Store of Google Play. Koop losse edities of neem een abonnement. Deze app is behalve voor iPad, ook geschikt voor Android tablets, maar is voor wie geen tablet heeft ook op de desktop of laptop als app binnen te halen.
Klik hier om de AKO Magworld app te downloaden, waarna je de edities kan kopen


Social Media
En je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het slagwerknieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s. Deze
attenderen je natuurlijk op nieuwe artikelen op Interface.nl, maar
melden ook ander vrolijk en minder vrolijk nieuws. 

Playlists
De meeste artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina. 

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!

 Facebook  Spotify Twitter Soundcloud 


Veel artikelen, zowel op papier als online, ondersteunen we weer met playlists op ons Youtube-kanaal, ons Spotify-kanaal en op de Soundcloud-pagina.

Duik er eens in! We zien jullie opmerkingen en suggesties over onze digitale media graag tegemoet!

Links naar de diverse digitale media van Interface
AKO app, digitale editie van Interface
Spotify-kanaal Interface
Youtube-kanaal InterfaceNL
Soundcloud-kanaal Interface
Interface op Facebook
Interface op Twitter
Interface Xtra

Veel plezier ermee!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com