aanmelden
Musiclab #8 met Kraak & Smaak
maandag 12 september, Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Muzieknieuws 09-08-2011 14:09
MusicLab is een tweemaandelijkse live show & talk over muziek, technologie en creativiteit. Laat je inspireren door professionals, discussieer mee en ontdek, hoor en probeer de laatste state of the art technologie. De toegang is gratis.


Leon Verdonschot presenteert maandag 12 september de achtste aflevering van MusicLab in Pakhuis de Zwijger. Te gast zijn deze keer Kraak & Smaak (uitreiking Interface Dynamite Remix Contest), STEIM voor een festivalvoorproefje, Erik Zwennes van 3voor12 voor een column en een twee actuele themas: Film it Yourself en ´Wat heb je als dj/producer/muzikant aan een label´.

Kraak & Smaak
De mannen van Kraak & Smaak komen naar MusicLab om de winnaar van de Interface Dynamite Remix Contest te huldigen. Ook geven ze een toelichting op het beoordelingsproces van de remixen. Aan de hand van de ingezonden remixen, en natuurlijk de winnende mix, wordt uitgelegd wat wel en niet werkt voor zo’n remix. Anoesj Sadree is de winnaar van de contest. Lees hier meer.

Patterns + Pleasures
STEIM organiseert op 26, 27 en 28 september het Patterns + Pleasure Festival. Dit driedaagse festival presenteert de nieuwste en meest avontuurlijke hedendaagse elektronische livemuziek van dit moment, met onder anderen Alex Nowitz, Tom Johnson en Tristan Shone. Tijdens MusicLab krijgen we alvast een voorproefje te horen van wat ons allemaal te wachten staat op dit festival.

Thema: labels
Hoe run je in deze tijd nog een succesvol label en wat is het voordeel van een label voor de muzikant? Hier gaan we het onder andere met Cedric Muyres (Snowstar records), Mike Mago (Bmkltsch Rcrds) en Serge Verschuur (Clone Records) over hebben.

Film it Yourself
Alle video’s van eenzelfde moment automatisch samen in één player waarin je als kijker zelf bepaalt waar je naar kijkt, dat is Film It Yourself in één zin. Film It Yourself is een concept van STUNST en is ontwikkeld in opdracht van de VPRO voor het muziekplatform 3VOOR12.

Column Erik Zwennes
Erik Zwennes (VPRO 3voor12) zal ditmaal een column voor gaan lezen over de kwaliteit van de huidige Nederlandse Pop Scene.

www.dezwijger.nl/musiclab8

MusicLab, Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Maandag 12 september, 20.00-22.00 uur
Toegang gratis!

Pakhuis de Zwijger organiseert MusicLab i.s.m. STEIM, MCN, HKU en Interface.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com