aanmelden
Win een Roland Gaia SH-01 synthesizer
Doe mee aan de Interface Giveaway
Muzieknieuws 23-08-2011 13:08
Roland en Interface geven de Gaia SH-01 synthesizer t.w.v. 725,- weg. Stuur het antwoord op de vraag verderop in dit artikel uiterlijk 23 september aan giveaway@interface.nl en maak kans op het winnen van deze giveaway.

De Gaia SH-01 is een zeer compacte en lichte virtueel-analoge synthesizer met een toetsenbord van drie octaven, die analoge nostalgie weet te verenigen met de modernste technologie. Deze fraaie synth zit tjokvol topsounds en dankzij het overzichtelijk vormgegeven controlepaneel is programmeren kinderspel. De 15-voudige multitimbrale pcm-klankgenerator met drie oscillatoren per stem kan worden bewerkt met een pittig12/24-dB per octaaf multi-modefilter, drie envelopes en twee lfo’s. De ingebouwde multi-effectprocessor en een arppegiator zijn je verder behulpzaam bij het maken van prachtige klanken en je kunt je eigen riffs opnemen met de phrase recorder. Uiteraard heeft de Gaia midi-in/uit, een audio-ingang, usb-poorten voor audio- of midicommunicatie met een computer, en aansluiting van een usb-geheugenstick. Onmisbaar op een Roland synthesizer is de D-Beam controller. Wat wil je nog meer?

Kijk voor meer informatie over de Gaia SH-01 en andere Roland-producten op de website van Roland: www.rolandce.com.

Wil je deze te gekke synth ter waarde van € 725,- winnen?
Beantwoord dan de volgende vraag en wie weet…

Gaia is een godin uit de Griekse mythologie; waar is zij de godin van?

Stuur je antwoord naar giveaway@interface.nl, met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer, voor 23 september 2011; vermeld ‘Roland Gaia’ in de subjectregel!

De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 153, de editie van november 2011.

Met dank aan Roland voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com