aanmelden
WIN! 500 cd's in jewel case met drukwerk
Givewaway Interface 152: win je eigen cd-release!
Muzieknieuws 23-09-2011 10:09
Maak kans op 500 cd's van de CD Perserij met je eigen muziek en artwork erop t.w.v. € 560,-. Stuur het antwoord op de vraag verderop in dit artikel uiterlijk 28 oktober aan giveaway@interface.nl en maak kans op het winnen van deze prijs.


Best aardig hoor om je eigen producties op een of andere downloadsite te zetten, maar wie surft daar naartoe en neemt de moeite om het te downloaden? En zelfs als ze dat wel doen, luisteren ze er dan ook echt naar? Nee, je maakt pas echt indruk als je een glanzende, professioneel vervaardigde cd kunt presenteren met daarop de beste producties van jezelf of je band. En dat alles natuurlijk voorzien van fraai artwork voor de jewel case waar de cd in zit.

Deze maand maak je kans op 500 topkwaliteit cd’s inclusief drukwerk, vervaardigd door een van de betere cd-fabrikanten van Nederland, de CD Perserij. Je hoeft alleen een master en het artwork aan te leveren. De CD Perserij is de grootste perserij in de Benelux en heeft zijn eigen cd-fabriek.

Kijk voor meer informatie over De CD Perserij en de diensten die ze aanbieden op hun website: www.decdperserij.nl

Meedoen?
Het is heel simpel mee te doen: stuur een email naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Giveaway de CD Perserij’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer en geef antwoord op de volgende vraag:

In welke Nederlandse (haven)stad is de CD Perserij gevestigd?

Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt een winnaar getrokken. Meedoen kan tot 28 oktober.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt bekendgemaakt in Interface 154, de editie van december, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com