aanmelden
Muzikantendag in Brussel
19 november 2011 in AB
Muzieknieuws 01-11-2011 21:11
Zaterdag 19 november vindt de tiende editie van Muzikantendag plaats in de AB in Brussel. In totaal zijn er meer dan vijftig activiteiten gepland met meer dan 155 experts.

De Brusselse muziektempel zet haar deuren open voor de volgende generatie topmuzikanten. Pop- en rockartiesten kunnen een hele dag van alles leren over muziek. En niet alleen over liedjes zelf, maar over alle aspecten die bij het leven van een serieuze muzikant komen kijken.

Bijleren over muziek
Zo kunnen muzikanten hun vragen stellen aan de Belgische band Customs over het vragen van gage, wordt er een workshop over homerecording gegeven en is er een infosessie over online promotie voor je band. Maar ook over de platenmaatschappijen anno 2011 onder leiding van Hilke Ros (Amatorski) Ferry Roosenboom (Excelsior Recording) en Sam Sisk (EMI) en is er later op de dag een infosessie over het ‘hoe en wat’ rondom het uitbrengen van een eigen plaat.


Voor ieder wat wils
Naast deze activiteiten zijn er nog veel meer workshops en informatieve sessies te volgen op 19 november. Zo is er ook een professioneel panel dat feedback kan geven op de nummers van jouw band en voor de instrumentalisten worden er masterclasses van verschillende topmuzikanten gehouden. Hou dus altijd een demo op zak met je contactgegevens erop, want je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt. Admiral Freebee, misschien (foto boven)?

Informatie
De deuren gaan om 12:00 uur ’s middags open, de eerste workshops beginnen om 13:00 uur. Kaartjes kosten elf euro in de voorverkoop en vijftien euro aan de kassa. Het programma van de hele dag kan je hieronder vinden. 

Line-up informatie:

https://www.muzikantendag.be/lineup_2011.html#Living

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com