aanmelden
Synths, sounddesign en dj's in de 21ste eeuw
Next Beats tijdens Buma Rotterdam Beats op 19 november
Muzieknieuws 02-11-2011 21:11
Op zaterdag 19 november kun je tijdens Next Beats in conferentiecentrum De Gouvernestraat in Rotterdam vanaf 13 uur je licht opsteken over tal van zaken bij artiesten, labelbazen, producers, songwriters en andere muziekbizprofessionals. Ze geven informatie over publishing, auteursrechten, studiotechnieken en performance, en er is natuurlijk een demopanel dat klaarzit om jouw werk te beoordelen.

Neem bijvoorbeeld de Masterclass Beatmaking, waarin Boaz, oprichter van Nouveau Riche Music, hiphoplabel met invloeden van dubstep, grime en house, samen met rapper Mr. Polska uitlegt hoe zij het beats maken naar een hoger plan trekken en hoe hun opnamestudio eruit ziet.

Zwollenaar Kubus, gerenommeerd beatmaker en producer, was al eens te gast in de Interface Magazine Room op de Muzikantendag in Amsterdam. Daar verbaasde hij het publiek door zijn werkwijze met software en oude analoge synthesizers. Zijn tracks zijn hard, experimenteel en vernieuwend, hij is een specialist op het gebied van sounddesign.

Hiphop-dj DNS (Shit is Bangin’) zal de nieuwste technieken, spullen en werkwijzen behandelen waar een moderne dj mee te maken krijgt. Naast algemene dj-tips krijg je inzicht in het werken met vinyl, cd's en digitale muziekfiles, met name via de Serato software en de diverse controllers. Leer hoe je je kunt onderscheiden als dj door het gebruik van scratches, fx, beat juggling en trick mixing.

Overige bijdragen van o.a. Sticks (Fakkelteitgroep), Jiggy Djé (Noah’s Ark), Kees de Koning (Top Notch), Blaxtar (Raen Music), Aiky (Zware JongenZ), Negativ (Nindo), Badboy Taya (Wilde Westen), Tim Beumers (VSOP), Lee Stuart (Will Style For Food), Venz (22Tracks), Thomas Abera (Puna) en Koos Groenendijk (Grey Men).

Buma Rotterdam Beats is een meeting point voor iedereen die werkt met of is geïnteresseerd in urban muziek. Editie 2011 vindt plaats van 17 tot en met 19 november op diverse locaties in Rotterdam.
Kijk op www.buma-rotterdam-beats.nl voor alle info, en klik door naar Next Beats voor het zaterdagprogramma. Toegangskaarten kosten 10 euro.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com