aanmelden
Queen Remix Wedstrijd
Win een reis naar Londen en Avid Pro Tools
Muzieknieuws 10-11-2011 21:01
Om het veertigjarig bestaan van Queen te vieren, nodigen Brian May en Roger Taylor muzikanten uit om ‘Don’t Stop Me Now’ te remixen. De winnaar zal rijkelijk worden beloond, zo zal de winnende remix wereldwijd worden gepromoot via de website en social media van Queen.

Net zoals bij de vorige actie met remixes van Kraak & Smaak, is dit een goede kans om te laten zien wat je in huis hebt. Er zijn negen losse tracks van het nummer beschikbaar gesteld om te downloaden en te remixen. Tot en met 13 december kan je een mp3 of Soundcloud-adres van je bewerking insturen, en wie weet ga jij wel naar de Londense Metropolis Studio waar Queen veel bekende albums heeft opgenomen, zoals ‘Made In Heaven’ en ‘Innuendo’.

Naast een georganiseerd verblijf in de Engelse hoofdstad, kan de winnaar rekenen op nog een aantal mooie prijzen. Zoals eerder gezegd krijgt hij of zij wereldwijde aandacht met zijn remix, door middel van promotie op de sociale mediakanalen en de website van Queen (bijna 13 miljoen volgers op Facebook bijvoorbeeld), maar krijgt de winnaar onder andere ook Avid Pro Tools 10 + M Box, een gesigneerd exemplaar van ‘Jazz’ en een geldbedrag van duizend dollar. Voor de follow-up en de winnaar van de publieksprijs liggen er ook diverse prijzen klaar.

Remix
De winnaar zal naast May en Taylor worden uitgekozen door gast-juryleden Justin Shirley-Smith en Kris Fredriksson, respectievelijk sound engineer en sound producer bij de Metropolis Studio. Stel nou dat je niet aan deze  wedstrijd meedoet, dan zijn de opnamen alsnog fantastisch om naar te luisteren. Luister bijvoorbeeld eens de krachtige lead- en background vocals van Mercury, maar ook de drum- en baspartijen, schreeuwende gitaarsolo en de hamerende piano.

Klik hier voor de link naar de actiepagina.

https://www.youtube.com/v/HgzGwKwLmgM?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com