aanmelden
Schrijf je nu in voor Wanted 2012
Inschrijving voor Amsterdamse R&B en hiphopcompetitie is geopend
Muzieknieuws 29-12-2011 07:12
GRAP organiseert de competitie om aanstormende R&B en hiphop acts de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. Eerdere edities kenden deelnemers als The Partysquad, Ali B., Surya, Yes-R, Kimo, Ome Omar en Lange Frans.

GRAP, organisatie voor de Amsterdamse popmuziek, organiseert dit jaar Wanted voor de zestiende keer. Wanted wordt gehost door Kimo en dj Clean Cut. Inschrijven voor Wanted kan tot woensdag 1 februari 2012 via het online inschrijfformulier op www.grap.net. De winnaar gaat naar huis met een waardecheque voor muziekinstrumenten, studiotijd, promo cd's, een professionele fotoshoot, coaching en diverse optredens.

Uit alle inschrijvingen worden 21 deelnemers geselecteerd die doorgaan naar een van de drie Talent Shows in maart op verschillende podia in Amsterdam. Van iedere Talent Show gaat de winnaar direct door naar de finale. De overige plekken in de finale worden ingevuld door vijf wild cards, toegewezen door de jury. De finale, Most Wanted - the Final Showcase is op vrijdag 20 april in de Melkweg.

 Bekijk hieronder het optreden van TheTunnel op Wanted 2011:

https://www.youtube.com/v/PILxHUh2smE?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com