aanmelden
Interface.nl is geheel vernieuwd
Met nieuwe rubrieken Testbank en Techtalk, verbeterde toegankelijkheid Interface Xtra en meer
Muzieknieuws 05-01-2012 20:01
Interface.nl 2012 is er! De website is geheel vernieuwd, met allerlei nieuwe features en voorzien van een nieuw design.

Met het verschijnen van Interface januari-februari is onze website Interface.nl compleet vernieuwd. Een andere look gaat gepaard met twee belangrijke nieuwe items: Testbank en Techtalk. Ook hebben we de toegang tot onze uitgebreide Interface Xtra-sectie vergemakkelijkt. En kun je voortaan comments geven op de artikelen op de site. Ga kijken op Interface.nl en ervaar onze nieuwe site boordevol audio, video, software, tips en tests!


Testbank
Op veler verzoek gaat Interface zijn testarchief langzamerhand ontsluiten. Op Interface.nl plaatsen we de tests die een paar maanden eerder in Interface hebben gestaan, zodat ze makkelijk terug te vinden, en desnoods in de winkel nog te raadplegen zijn.


Techtalk
De rubriek Interact is in de nieuwe editie van Interface omgedoopt tot Techtalk. Al sinds jaar en dag stellen jullie lezers ons de meest uiteenlopende vragen. Een deel ervan drukten we af in Interact (iedereen krijgt altijd persoonlijk antwoord). Veel van de Q&A’s uit die rubriek hebben we nu online geplaatst. Scroll er maar eens doorheen. Dan vind je antwoorden op vragen die je misschien nooit gesteld zou hebben, maar die je verder kunnen helpen met je muziekproducties!


Interface Xtra
Dit is onze aparte website binnen de Interface.nl-site: boordevol gratis sounds, software, video’s, audiodemo’s en handleidingen. Per editie een nieuwe aflevering. Je kan tot een jaar teruglijken en downloaden naar hartelust! De toegang tot Interface Xtra gaf nog wel eens wat problemen, maar met de lancering van de nieuwe site is de toegankelijkheid sterk vereenvoudigd.
Klik hier om de inhoud van Interface Xtra bij de nieuwe editie van Interface te vinden.

Comments
Registreer je even op Interface.nl en je kunt de artikelen van je commentaar voorzien. We zijn benieuwd naar je opinie!


Nieuws
Als vanouds brengen we natuurlijk nieuws op de site: productnieuws, eventnieuws, prijsvragen en meer.

Giveaway
Bij elke editie van Interface kan je meedingen naar een mooie prijs. Dit keer is het een onlinecursus bij SAE. Klik hier.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com