aanmelden
Bongomatik test Tiny Orca app
App is grtais te downloaden vanuit de AppStore
xtra 01-03-2013 12:02
Vroeger, enige tijd na Mozes en zijn twee stenen tabletten, had je MySpace, en toen kwamen Facebook en Twitter. Nu is het echter zaak je eigen app te hebben. Om je visiblity op smartphones en tablets zeker te stellen. Maar hoe doe je dat? Tiny Orca biedt je een handig systeem voor het bouwen van een app. De band Bongomatik testte het systeem voor ons.

Wil je je bio, je muziek, je video’s, je foto’s, en je concertagenda op een toegankelijke manier presenteren op iPhone, iPad of Android mobieltjes? Het Nederlandse Tiny Orca brengt vanaf half februari 2013 een toegankelijke en betaalbare manier op de markt om precies dat te doen. Vanaf 349 euro eenmalig en 19 euro per maand stelt het bedrijf je een handig bouwstenenpakket ter beschikking op hun website. Natuurlijk vanuit een van tevoren bepaalde structuur, maar met voldoende mogelijkheden je eigen gezicht naar voren te laten komen.


Interface vroeg de band Bongomatik het systeem te testen. Percussionist Jens Kerkhoff ging aan het werk en meldde ons het volgende: ‘Het systeem spreekt voor zichzelf. Ik heb een hekel aan handleidingen, maar die was ook helemaal niet nodig. De lay-out werkt op zich heel goed, maar je moet wel kunnen omgaan met Photoshop, omdat je foto’s op een bepaalde manier moet uploaden. De previews geven meteen een goed beeld hoe je app er later op mobieltjes of iPad uit gaat zien. Het uploaden van muziek was even tricky, omdat dat via Soundcloud loopt, en je moet zorgen dat je instellingen goed staan. Video’s uploaden was een eitje. Uiteindelijk hadden we onze app in enkele dagen voor elkaar.’

Kerkhoff testte het systeem voor ons eind januari. Bij het ter perse gaan van deze Interface is de app aangemeld bij de App Store van iTunes en de Market van Android. In de volgende editie lees je of dat allemaal goed is gegaan, en hoe Bongomatik het systeem in de praktijk gebruikt, en wat voor resultaten ze ermee konden boeken. 

De Tiny Orca Muziek & Entertainment app wordt opgebouwd uit zogenaamde Elements. Je kunt kiezen uit: About, News, Events, Music, Videos, Photos, Web, Crowd Funding, Social, Guestbook, Webshop, Podcast, RSS, Circles, Links, en Contact. Er zijn drie pakketten: Basic, Standard en Pro. De eerste twee zijn voor mobieltjes, het Pro-pakket is ook geschikt voor iPad en biedt tools voor e-mailmarketing. Kijk op de website van Tiny Orca voor een tarievenlijst. De app van Bongomatik is gratis te downloaden vanuit de AppStore. 


www.tinyorca.com 


Bekijk hier de demovideo van Tiny Orca.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com