aanmelden
Dancefair 2013 verslag met videoimpressie
Een enerverend weekend, boordevol workshops en een drukke beursvloer.
xtra 25-03-2013 16:08
Interface is bij allerlei evenementen betrokken, zoals Musiclab, Play & Produce, en ADE Next tijdens Amsterdam Dance Event. Op 25 mei en 8 juni presenteren we speciale items op de Muzikantendag On Tour, respectievelijk in Groningen en Rotterdam. En natuurlijk waren we mediapartner van de Dancefair afgelopen februari. Bekijk hier een korte videoimpressie.

Op 16 en 17 februari vond in de Utrechtse Jaarbeurs de tweede editie van de Dancefair plaats. Net als vorig jaar werd het een enerverend weekend, boordevol workshops en een drukke beursvloer. 

De Dancefair is een beurs voor dj’s en producers, met panels, clinics, demonstraties, gesprekken en publieke interviews. Tien prachtige zalen van het Jaarbeurscomplex waren vrijwel constant in gebruik. Het was dus een kwestie van keuzes maken.

De behandelde thema’s waren divers; producten als Traktor, Ableton Live, Cubase en Pioneer Recordbox kwamen volop aan bod, er waren clinics over akoestiek, workflow, productie, dj’ing, business, inspiratie, noem maar op. De clinics werden vaak verzorgd door bekende artiesten en producers, die lieten zien hoe zij te werk gaan. Precies wat de bezoeker wil weten!

Een onderwerp dat in bijna alle gesprekken aan de orde kwam, was sidechain processing (vooral met compressors). Hiermee laat je belangrijke elementen in de mix (zoals bassdrum en vocals) duidelijk naar voren komen zonder de rest weg te drukken.

Daarnaast was er nog een beursruimte waar distributeurs en fabrikanten hun producten konden laten zien en horen. Er waren wel minder exposanten dan verwacht, maar de belangstelling was er niet minder om. De volgende Dancefair vindt plaats op 15 en 16 februari 2014.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com