aanmelden
Muzikantendag in Deventer, zaterdag 9 november
Muzikantendag On Tour in Deventer met producerspanel
xtra 25-10-2013 07:10
De Muzikantendag On Tour staat vier keer per jaar steeds op een andere plek in Nederland. Slagwerkkrant presenteert samen met AudioTechnica zaterdag 9 november een workshop Drums in de studio met Juan van Emmerloot in het Burgerweeshuis in Deventer. Voor Interface-lezers zijn er een aantal interessante onderwerpen, zoals de clinic Drums in de studio met Juan van Emmerloot (foto) en een producersforum met Met Tienus (Pelican Studios), Roel Verberk (Independent Record Producer), Simon Akkerman (C-Mon & Kypski), Pim van de Werken (Independent Record Producer)

De Muzikantendag is hét evenement voor muzikanten die hun demo willen pluggen, netwerken en meer informatie willen over diverse aspecten van het muzikantschap. De dag bestaat uit een beproefd recept van workshops, masterclasses en panels met vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie.

Wil je een nieuwe stap zetten in je muziekcarrière? Mensen uit de muziekindustrie ontmoeten? Of hun persoonlijke feedback op je demo? Kom dan op zaterdag 26 oktober naar De Vorstin in Hilversum. 

Laat je demo beoordelen door vertegenwoordigers van 3FM, 3voor12, Agents After All, DWDD, Friendly Fire en meer. 
Er zijn panels, clinics en workshops over de zakelijke en artistieke kanten van het muzikantschap. 

♫ Rock Your English met Buffi Duberman
♫ Het succesverhaal van Kensington 
♫ Producersforum met o.a. Tienus en Roel Verberk 
♫ Eigen beheer vs Platencontract
♫ Opening door Only Seven Left 
♫ Songwriting met Tienus (Pelican Studios)
♫ Wat kan Buma/Stemra voor je betekenen? Met Shary-An
♫ Geld verdienen met je muziek
♫ De ondernemende muzikant
♫ Hoe kom ik op de radio? 
♫ Demospreekuren met meer dan vijftig muziekexperts
♫ Demopanel met Ruud Peters (AT Productions), Tijs van Liemt (3FM/Serious Talent), Arjan de Ruiter (Radio 2), Roel Coppens (Friendly Fire), moderator Jasper van Vugt (OOR/Radio Mortale)


Krijg feedback op je bandpromo van onze "promodokters": laat je bio of Facebookpagina checken, stel al je vragen over de planning van een release of maak een afspraak met een plugger. 

Juan van Emmerloot - Drums in de studio

Hij is naast een geweldige allrounddrummer en docent ook expert op het gebied van opnemen van drums. Juan van Emmerloot behandelt alle ins en outs van het opnameproces  in de studio tijdens zijn clinic Drums in de studio

In de clinic komen de volgende onderwerpen aan bod:
* De aaneenschakeling van componenten die nodig is om een natuurgetrouwe drumsound te realiseren bij opnamen en live performances.
* Drums miken: hoe doe je dat?
* Bewuster studeren met behulp van effectpedalen voor gitaar en zang (!)

Van Emmerloot is dertien jaar docent op Codarts geweest, doet de ene internationale tournee na de andere, is drummer geweest bij wereldgitaristen als Walter Trout, Snowy White, Pat Travers en Steve Lukather, speelde in Nederland met onder andere Valensia en Julya Lo'ko.

Deze clinic is mogelijk gemaakt door Slagwerkkrant en AudioTechnicaKaartverkoop
Kaarten kosten €10,- en zijn vanaf nu te koop via www.ticketmaster.nl of via de bekende voorverkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena zijn de kaarten gratis. Aanmelden kan via www.bumastemra.nl of www.sena.nl.

Klik hier voor het volledige programma

De Muzikantendag on Tour wordt gepresenteerd door Buma en Sena. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, 3FM Serious Talent, Poppunt Overijssel, Burgerweeshuis, met medewerking van Slagwerkkrant en MusicMaker. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com