aanmelden
download (1)
bekijk alle 2 foto's
eventsfreewaremerknieuwsmuzieknieuwstestbankvragenxtra
Workshop 'De beste productietrucs'
Audiobestanden bij de workshopserie in Interface
xtra 20-03-2014 14:03
Vanaf Interface 172, oktober 2013, publiceren we onze zesdelige workshop ‘De beste Productietrucs’ waarin we een aantal veelgebruikte en kenmerkende programmeer- en mixtrucs beschrijven. Bij alle zes de delen worden audiofiles als voorbeeld gebruikt. Je kan ze in dit webartikel downloaden.

Onderwerpen die worden behandeld in de serie zijn o.m. sidechain-compressie, het maken van een 'Build-up' en het creatief gebruiken van galm.

Bij deze workshop horen audiobestanden van een song waarin alle beschreven trucs ook daadwerkelijk te horen zijn. Van deze song is er een complete mix ‘trucsmix.wav’ en zeven zogenaamde ‘stems’, afzonderlijke sporen met bas, beats, fx, instruments, lead, pads en stemmen. Als je deze stems in je daw laadt op maat 1 (tempo 135 bpm) kun je vervolgens door stems te muten of op solo te zetten precies achterhalen wat er gebeurt.
 

Er is één song/set audiobestanden voor alle afleveringen van de workshop. In de tekst van de workshop staat bij welke maat je moet zijn voor de truc in kwestie. Voor aflevering 1 is dat vanaf maat 3.


Veel plezier!
 


Download hier de zipfile met alle audiobestanden bij deze workshopserie 'De beste productietrucs'

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com