aanmelden
Røde NT1 set met shockmount en plopfilter
Goede kwaliteit/prijsverhouding door geautomatiseerde, hightech productietechnieken
xtra 25-02-2014 22:39
De NT1 van Røde hebben we getest in Interface 175, jan-feb 2014. Alex Buurman concludeerde na uitvoerig de microfoon op de testbank te hebben onderzocht: “Als je bedenkt dat deze nieuwe NT1 van Røde als set inclusief shockmount en plopfilter net geen 250 euro kost (en zonder deze overigens eigenlijk onmisbare attributen zelfs nog geen 190 euro), kan het niet anders dan dat hier sprake is van een regelrechte aanrader.”

Waar andere microfoonmerken hameren op handwerk, weten ze bij Røde zeker dat je uitsluitend kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs kunt leveren als je gebruik maakt van geautomatiseerde, hightech productietechnieken. Zoals bij de nieuwe NT1. Eerlijk is eerlijk, het verhaal van Røde is een successtory.  Een firma met een rotsvaste fundering in Australië, die aantrekkelijke geprijsde microfoons levert zonder gebruik te maken van productiefaciliteiten in het Verre Oosten.

Waar talloze firma’s uit Europa en de Verenigde staten uitsluitend betaalbare kwaliteit kunnen leveren als ze hun ontwerpen laten uitvoeren in landen waar handarbeid goedkoop is, roeit Røde tegen de stroom op en investeert in hightech apparatuur met extreem lage tolerantiewaardes als het gaat om de kwaliteit van de componenten.

Video's
Lees de volledige tekst van de test in Interface 175, jan-feb 2014. Bekijk hieronder de video's die Røde maakte over de NT1.

Audio
Lees de volledige tekst van de test in Interface 175, jan-feb 2014. Luister hier naar de opnames die Røde met de NT1 maakte.

 

Veel meer informatie op: 
https://www.rodemic.com/nt1 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com