aanmelden
Interface WholeWorldBand Contest met Within Temptation
Win prijzen met jouw versie van Within Temptation's And We Run
xtra 26-04-2014 14:04
Op Interface.nl introduceerden we de app WholeWorldBand al. Kevin Godley, drummer en producer bij onder meer 10CC, won er op Eurosonic Noorderslag een Buma Music Meets Tech Award mee. Via deze iPad-app kun je vanuit je eigen huis of studio wereldwijd met vreemden én bekenden songs schrijven, muziek maken en produceren. In de april-editie van Interface spraken we met Within Temptation-toestenist Martijn Spierenburg, en nu is er deze contest en kun je nu meedoen met het maken van een nieuwe versie van de Within Temptation-single And We Run, en mooie prijzen winnen! De actie loopt tot eind juni.

Speel je eigen partij op And We Run en win tickets en release!
Met de WholeWorldBand iPad-app kun je muziek en video’s maken met je favoriete bands. Within Temptation is per 6 april toegevoegd aan de app. Zij hebben hierop een speciale versie van hun nieuwe single And We Run klaargezet. Je kunt erbij meespelen, andere partijen uitkiezen of een nieuwe mix maken, en zo een compleet nieuwe versie van dit nummer creëren.

 

Hoe kan je meedoen aan de Interface WholeWorld Band contest?
 

Stap 1. Download WholeWorldBand voor iPad


Stap 2. Kies in de app voor Seed Session ‘Within Temptation – And We Run’ (als deze Session niet meteen zichtbaar is, kies dan in het menu voor Search en typ ‘Within Temptation’)


Stap 3. Bekijk in de app de video die Within Temptation heeft ingespeeld en de losse partijen (klik >>) die erbij horen


Stap 4. Registreer je bij WholeWorldBand


Stap 5. Bepaal welke partijen van de Within Temptation-leden je handhaaft, maak je eigen mix en bedenk je eigen partij op welk instrument, of met welke vocalen dan ook.


Stap 6. Speel, rap of zing je eigen partij, terwijl je die filmt met de camera van je iPad.  


Stap 7. Upload je partij en en mix ‘m in het totaal.


Stap 8. Deel de video van het resultaat op Facebook en/of Twitter met #InterfaceWWB


Stap 9. Je hoort later of je winnaar bent van een van de vele prijzen

Win prijzen! 
Voor de beste bijdragen geven WholeWorldBand, Within Temptation en Interface een boxset van het nieuwe album Hydra, een mooi merchandisepakket en een Focusrite iTrack weg. Maar bovenal: de beste bijdrage zal uitgebracht worden in een speciale versie van And We Run op een volgende release van Within Temptation. De actie loopt tot eind juni.  

https://wholeworldband.com/withintemptation/ 

WholeWorldBand - Record Mix Earn

Een global recording studio in de cloud

De WholeWorldBand app is gratis. Je kunt je registreren, en dan krijg je 9.000 tokens gratis mee (een waarde van € 8,- vertegenwoordigend). Daarmee kun je aan de slag met de app. Kijk eerst eens rond. Luister wat Seed Sessions, bekijk wat Mosaics van al geslaagde producties met bijvoorbeeld Dave Stewart of Stewart Copeland. En bekijk de video van Kevin Godley op www.wholeworldband.com. Hij legt daarin heel helder het systeem uit; ook wat betreft de verdiensten die je ermee kunt gaan maken. En ga dan zelf aan de slag. Speel je partij in terwijl je die op video opneemt. En bekijk onmiddellijk het resultaat. Om aan de Within Temptation-actie mee te doen hoef je je overigens nog niet te registreren als je daar geen zin in hebt.

www.wholeworldband.com


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com