aanmelden
Thom Dens wint Interface Remix Contest met AKB
Luister naar de drie beste remixes van Amsterdam Klezmer Band's Bigoudi
xtra 29-08-2014 11:08
Op 7 maart 2014 kwam het album Blitzmash van de Amsterdam Klezmer Band uit. Ter gelegenheid daarvan stelde de band het nummer Bigoudi ter beschikking aan Interface-lezers om er een eigen remix van te maken. De resultaten waren, op zijn zachtst gezegd, spannend. Thom Dens werd de winnaar, met op plaatsen 2 en 3 Pascal ‘Fonograaf’ Moerland en Loeki Wilfferink.

De Interface Remix Contest 2014 kende inspirerende resultaten. De leden van de Amsterdam Klezmer Band en producer Jori Collignon leverden in de eindbeoordeling twee stemmen en de Interface-redactie een. Lees in Interface 181, september 2014, de volledige argumentatie achter de jurering. 

En de winnaar is...
De remix van Thom Dens kreeg de meerderheid van stemmen en werden Pascal ‘Fonograaf’ Moerland en Loeki Wilfferink respectievelijk tweede en derde. Gezien het feit dat Thom Dens bij de winnende remix al veel gebruik maakte van vst-synths en andere vst–plug-ins binnen Ableton Live, vermoeden we dat de prijs die bij de winst hoort, Steinberg Absolute Collection, een zeer waardevolle aanvulling zal zijn in zijn studio. Gefeliciteerd!


Luister hier naar de winnende remix van Thom Dens.


Fonograaf - Pascal Moerland - Remix AKB's Bigoudi - 2de plaats Interface Remix Contest 2014

Loeki Wiefferink - Remix AKB's Bigoudi - 3de plaats Interface Remix Contest 2014Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com