aanmelden
Producer Guido Aalbers over de Lorrainville-opnamen
Lorrainville’s tweede album Desire The Reckless komt 3 november uit
xtra 31-10-2014 21:11
Op 3 november komt Lorrainville’s tweede album Desire The Reckless uit. Projectleider en mixer-producer Guido Aalbers koos ervoor de opnamen in een theater te doen, live. In Interface 183, november 2014, beschrijft hij het proces van opnamen tot en met mastering. Hier op Interface.nl video's en de Spotify-playlist van het nieuwe album.

De Stadsgehoorzaal in Kampen was in juli twee weken lang de inspirerende studio voor de opnamen van het tweede Lorrainville-album. Waar  het eerste album nog met hulp van bijna dertig verschillende muzikanten laag voor laag in de studio werd opgenomen, werkte Guido Aalbers deze keer met een vaste band en wilde hij zo veel mogelijk live opnemen. Ze kozen voor een sfeervol theater.
Aalbers: "Wij wilden een eerlijk en organisch album maken, waarin je een fijne band hoort die interactie met elkaar heeft." Zijn relaas over de opnamen lees je in Interface november 2014. Hier op Interface.nl kun je een video over de 'making of' zien, de videoclip die bij de single hoort en vanaf 3 november kun je ook luisteren via Spotify. 

 

 

 


Luister hier naar Desire The Reckless. 
 


 

Meer informatie:

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com