aanmelden
Video’s Interface Magazine Room ADE Next
Workshops Eelke Kleijn, Stephen Webber, Disco Fries en Stadiumred
xtra 27-11-2014 09:11
Wat een dag! De twee uur durende workshop van Hardwell was natuurlijk een hoogtepunt. De nummer één dj van de wereld maakte zijn reputatie waar door diepgaand zijn productiemethoden te delen met het publiek in de afgeladen Interface Magazine Room in Felix Meritis. In Interface 184, december 2014, vind je het uitgebreide verslag van die workshop. Hier Op Interface.nl kun je de video's van zijn workshop vinden. Maar er was natuurlijk nog veel meer aan de hand in de Interface Magazine Room. Zie de videofootage in dit artikel van de workshops met Eelke Kleijn, Stephen Webber, Disco Fries en Stadiumred.

Het was te verwachten en gebeurde ook: een overvolle zaal bij de twee uur durende workshop van Hardwell in de Interface Magazine Room. Zie elders op Interface de video's van de twee uur durende in-depth workshop van hardwell. Klik hier

Stephen Webber behandelde in zijn workshop ‘The art of listening like a producer’ onder meer het thema ‘emotionele waarde van muziek’. 

 

Eelke Kleijn remixte de hit Dance The Pain Away van Benny Benassi ft. John Legend. Hoe hij de remix opbouwde, kun je zien in deze video. 

 

Drop synths en risers werden besproken door Disco Fries in hun workshop ‘How to build a genre-busting track’.

 

 

Ze zijn onderhand vaste gast van ADE, de mannen van de Stadiumred studios in New York, Claude Zdanow en Ryan West. Maar ze maken het iedere keer weer waar met gedegen commentaar met uitstekende adviezen rondom mixen en masteren, in antwoord op een spervuur van vragen uit het publiek.

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com