aanmelden
Interface presents Pro Audio Summit 2015 in Jaarbeurs Utrecht 21-22 februari
Jaarbeurs Utrecht - Conference & Gear
xtra 26-11-2014 09:11
Interface presenteerde vorig jaar voor het eerst de Pro Audio Summit, een boeiend seminarprogramma, waar ’s werelds beste engineers, mixers, masteraars en producers de kneepjes van het vak doorgaven aan vakgenoten, en met hen in gesprek gingen. Dat, gecombineerd met een beurs waar de nieuwste gear werd getoond, maakte dit nieuwe event meteen tot een groot succes. Interface is klaar voor de reprise op 21 en 22 februari 2015!

Pro Audio Summit 2015 is een seminar-beursprogramma speciaal voor de audioprofessional in muziek, games, film en media; gepresenteerd door Interface. Het event vindt plaats parallel aan de Dancefair 2015. Het is dé get together van audioprofessionals met de internationale elite van producers en engineers. Een dag boordevol keynotes, panels en seminars; de plek om je brandende vragen over techniek en carrière beantwoord te krijgen. De intieme beursvloer met pro-audiogear is bij uitstek geschikt om te netwerken, informatie in te winnen, inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen.

Conference in Auditorium

Een internationaal topteam van zowel aanstormende als ervaren producers, engineers, mixers en masteraars neemt deel aan de panels tijdens de conferentie. Plaats van handeling is het prachtige en comfortabele Auditorium, dat plaats biedt aan tweehonderd man. Interface presenteert de sessies. 
 

Barzone voor beurs en netwerken

De direct naast het Auditorium gelegen luxueuze Barzone biedt een perfecte ambiance voor netwerken op de beursvloer en gearpresentaties..

Interface presenteert Pro Audio Summit 2015
21 en 22 februari 10.00-20.00 uur

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com