aanmelden
Dancefair 2015 Jaarbeurs Utrecht 21-22 februari
Eerste namen bekendgemaakt!
xtra 14-01-2015 11:01
Dancefair 2014 was een groot succes. Dat zal op 21 en 22 februari zeker geƫvenaard worden, mede vanwege de geweldig beurslocatie: Media Plaza van de Jaarbeurs in Utrecht.
Inmiddels zijn de eerste namen bekendgemaakt.

Dancefair, event voor producers, muzikanten en dj’s, heeft vorig jaar haar draai gevonden in het hippe conferentiecentrum Media Plaza met z’n futuristische beursvloer, voorzien van de allernieuwste snufjes.

Dancefair is een tweedaagse educatieve vakbeurs voor iedereen die werkzaam is in de elektronische muziek – of die denkt over een loopbaan in deze sector – om te netwerken en te leren. Met 200 seminars en workshops (verdeeld over 15 ruimtes), en met een expo-ruimte van ruim 2.000m2, wordt Dancefair beschouwd als het grootste educatieve elektronische muziekevenement wereldwijd.
 

De eerste namen!
Inmiddels zijn de eerste namen bekendgemaakt van de artiesten die naar Utrecht komen voor Q&A's, workshops en panels. Dat zijn bepaald niet de minsten! Van Laidback Luke (foto) en Vato Gonzalez tot Martin Garrix en Mental Theo geven acte de présence, met nog veel meer namen al bevestigd, en nóg veel meer binnenkort te bevestigen. 

Wat we tot nu toe aan bevestigde namen kunnen melden: 

2000andOne, Charly Lownoise, CJ Stone, Crypsis, Dale Howard, De Sluwe Vos, Deepack, Digital Punk, DJ Luna, DJ Thera, Dyna, Edwin Oosterwal, Endymion, Frontliner, Henry Sarmiento, Inceptum, Jack of Sound, Joey Dale, Joeysuki, La Fuente, Lady Bee, Laidback Luke, Lex van Aken (Deep House Amsterdam), Mental Theo, Mightyfools, Oliver Koletzki, Paul Nolan, Peter Gelderblom, Pitto, PRUNK, Quintino, Rob Papen, Robin Albers (Jaydee), Ruthless, Shermanology, Shinedoe, The Viper, Titan, Vato Gonzalez, Warren Fellow, Wiwek, Zany

 

Netwerken, luisteren en inspiratie opdoen
Dancefair is een samensmelting van fabrikanten, geluidstechnici en dj’s en producers. Hoofddoel is netwerken, luisteren en inspiratie opdoen. En….dit is hét evenement waar producers hun tracks kunnen laten reviewen door meer dan 70 labels die op de Dancefair aanwezig zijn, op zoek naar nieuw talent.

Organisator Norman Soares: ‘Komend jaar zal alles nóg beter en inspirerender aanvoelen; daar hebben we onze uiterste best voor gedaan! Er is een Harder en Underground area; topics zijn nóg beter uitgediept; er zal meer gear te koop zijn voor scherpe prijzen, en er is een network bash om je netwerk te vergroten.’

Dancefair 2015
21 & 22 februari 2015, Jaarbeurs Utrecht

Tickets: € 39,- per dag, € 59,- passe-partout

Bestel tickets online op www.dancefair.nl


 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com