aanmelden
Remix Gotcha! Doe mee aan de Interface Remix Contest
Download de stems en ga aan de slag! Remixdeadline 17 mei 2015
xtra 28-04-2015 11:04
Verras Interface en de leden van Gotcha! met jouw remix van de track No Robot van hun nieuwe album Back to the Moon. Na succesvolle eerdere edities van de Interface Remix Contest met Zuco 103, Kraak & Smaak, Nobody Beats The Drum en de Amsterdam Klezmer Band organiseren we opnieuw een contest. En er zijn mooie prijzen te winnen. Deadline voor inzending van je remix: 17 mei 2015.

No Robot van Gotcha! is een geweldige dancetrack met een onmiskenbare funky ondertoon, afkomstig van hun kersverse album Back to the Moon. Een ideale kandidaat voor een briljante remix. 

Klik hier om direct naar de pagina  van de Interface Remix Contest te gaan en download de stems om mee aan het werk te gaan! 
 

Wat je precies van de stems gebruikt voor je remix, is helemaal je eigen beslissing: alleen een stukje rap, een fragment uit de gitaarsolo of een backing vocal ? de keuze is aan jou. Je mag het tempo veranderen, de toonsoort verbuigen en het naar hartenlust combineren met je eigen samples, synths of zelf ingespeelde instrumenten. De remix mag hardrock, chiptune, operette, rockabilly, rap, reggaeton, trance of welke stijl dan ook zijn. Het enige wat telt, is dat je een verrassende nieuwe wending geeft aan het materiaal. En dat eindproduct hoeft niet eens te lijken op het origineel!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com