aanmelden
NAMM show 2015 - Interface videoreportages
Linnstrument, Prophet 6, Arturia, Casio, Pioneer, Moog Modulars
xtra 26-02-2015 23:30
Van 22 tot en met 25 januari 2015 vond in Anaheim, Californië de NAMM show 2015 plaats; de grootste muziek en pro-audio beurs ter wereld. Meer dan 5.000 merken en meer dan 1.500 exposanten uit 99 landen presenteerden daar hun allernieuwste producten en technologieën. Uiteraard was Interface van de partij. In een groot elf pagina's lang verslag in Interface 186, maart 2015, kun je ons gedetailleerde verslag lezen. Hier op Interface.nl kun je de videoreportages bekijken die we op de beursvloer maakten.

Wat waren de trends van dit jaar? Veel hardwaresynths! Maar niet alleen dat; er waren ook talloze moderne machines en soms hybride combinaties van het beste van toen met de mogelijkheden van nu. Verder waren audionetwerken vaak een hot topic bij de ontwerpers; denk aan dante, ravenna, avb, et cetera. Opvallend is dat de cat5-stijl interface steeds vaker te zien is op audio-apparatuur. Firewire lijkt passé, thunderbolt gaat goed, en het verloopt wat moeizaam met usb3.0… 

Genoeg geanalyseerd. We gaan nu kijken!


Roger Linn interview

Hij bespeelt voor ons zijn eigen nieuwe LinnStrument en laat zien hoe realistisch zijn viool en bluesy mondharmonica kunnen klinken. Roger Linn aan het woord. 

 


Casio demo

Opvallend bolvormige apparaten worden met veel charme gedemonstreerd: Trackformer, XW-PD1 groovebox  en de XW-DJ1 controller.
 
Dave Smith interview

Hij toonde zich heel opgetogen dat hij de merknaam Sequential van Yamaha heeft teruggekregen. Dave Smith vertelt ons alles over de Prophet 6.

 
Arturia AudioFuse demo
Rebecca Crabb van Arturia USA toonde trots de eerste audio interface die “met alles om kan gaan”!
 


Modal Electronics Modulus 002 demo
Eindelijk krijgen we ‘m te horen! De geruchtmakende Modulus 002 synthesizer van Britse makelijk. Vet!

 


Pioneer rondgang
Buitenissige dj-controllers op de stand van Pioneer
 


Moog Modular stand
De Moog-stand was de zoete inval voor analoog enthousiastelingen. De Modulars System 35 en 55 stonden er dan ook lekker bij. Malcom Cecil sluit aan zijn blaascontroller interface aan op de System 35.
 

 

 

Arturia BeatStep Pro
De BeatStep Pro gaat best veel verder dan de eerste versie. Hoeveel verder, kan je in deze video zien.
 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com