aanmelden
Produceren anno 2015 - Oscar Holleman en Kovacs
Video van het live interview op de Pro Audio Summit Conference
xtra 03-04-2015 11:04
Hij had genoeg van metal en concentreerde zich de laatste drie jaar op de ontwikkeling van de carrière van Sharon Kovacs. Oscar Holleman werd haar mentor op creatief en zakelijk niveau, en ontdekte zelf een nieuwe manier van produceren.

Shades Of Black, het nu al veel besproken debuutalbum van Kovacs, is 3 april 2015 uitgekomen. De rekening van een intens traject van Oscar Holleman (1964) en naamgeefster Sharon Kovacs (1990), ook wel ‘The Wolf Lady’ genoemd vanwege de opvallend grote muts die ze vaak draagt. De Edison Award voor Beste Nieuwkomer hebben ze al binnen, en de documentaire Wolflady, die op eerlijke en ongenuanceerde wijze laat zien hoe zenuwslopend het maken van een album kan zijn, was succesvol op het IDFA documentairefestival. Een kickstart die weinig beginnende artiesten is gegund. Maar daar is veel werk aan vooraf gegaan.

Lees in Interface 187, april 2015 een uitgebreid interview met Holleman en Kovacs van de hand van Patrick Lamberts. In dit artikel op Interface.nl kun je de integrale video van het live-interview met Holleman zien dat hij op de Pro Audio Summit Conference gaf, februari 2015.

Op de Pro Audio Summit Conference, 22 februari in de Jaarbeurs Utrecht, werd Oscar Holleman live geïnterviewd door Interface’s Erk Willemsen. Bekijk hier het volledige interview.


 

Bekijk hier de trailer van Wolflady, de documentaire over de totstandkoming van Shades of Black, die 25 april 2015 uitgezonden wordt op BNN. 


Op 25 april 2015 werd de volledige documentaire uitgezonden op NPO door BNN.
Klik hier om de docu op Uitzending gemist te bekijken.

Beluister het album Shades of Black hier. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com