aanmelden
Interface presenteert op ADE Next ‘In the studio with…’
17 oktober met DJ Memê, Glowinthedark, De Sluwe Vos, en Boaz Van De Beatz.
xtra 10-10-2015 08:10
ADE Next is het jaarlijkse evenement tijdens Amsterdam Dance Event dat zich richt op de ‘next-generation producers and dj’s’. Op zaterdag 17 oktober zijn er weer volop workshops, demopitches en panels voor dj’s en producers. Interface neemt dit jaar in de Interface Magazine Studio het onderdeel ‘In the studio with…’ voor z’n rekening. Met DJ Memê, Glowinthedark, De Sluwe Vos, en Boaz Van De Beatz.

Interface presenteert in de Interface Magazine Studio

‘In the studio with…’ tijdens ADE Next

zaterdag 17 oktober 10.00-19.00 uur - Felix Meritis, Amsterdam

Programma Interface Magazine Studio
zaterdag 17 oktober, Felix Meritis

• 12.00 uur - In the studio with… DJ Memê

• 13.00 uur - In the studio with… Glowinthedark

• 14.00 uur - In the studio with… De Sluwe Vos

• 15.00 uur - In the studio with… Boaz Van De Beatz

Bezoekers kunnen zich ’s ochtends opgeven voor ‘In the studio with…’. Wie het eerst komt…

Bestel je tickets à € 15,- online. Klik hier


‘In the studio with…’ is een heel mooi concept, waarbij je met maximaal 30 mensen in een studiosituatie de productiemethodes van Neerlands beste dj-producers kunt bekijken, er vragen over kun stellen, en dus in een klein uur heel veel te weten kun komen.

In the studio with… DJ Memê
Brazilië’s bekendste dj, DJ Memê, remixte onlangs een track van Justin Timberlake en zal in de Interface Magazine Studio laten zien hoe hij die remix aanpakte. Memê is een master-remixer, die in alle stijlen kan opereren; zie zijn trackrecord met mixes voor The Bee Gees, New Order en The Pet Shop Boys.

In the studio with… Glowinthedark

In 2013 deden ze al een gloedvolle workshop voor ons tijdens ADE Next. Nu kun je ze in intiemer verband heel persoonlijk vragen stellen over hun producties en ze van dichtbij aan het werk zien. In juli 2013 verwierf het duo wereldfaam met de track Ain’t A Party, die ze in samenwerking met David Guetta maakten. Albert Harvey en Kevin Ramos zijn in staat hitgevoelig materiaal te maken. Kom de kunst afkijken!

In the studio with… De Sluwe Vos

Vanaf pagina 48 in deze Interface kun je een groot interview lezen met De Sluwe Vos. ‘Ik hou van kapotte shit’ is de headline boven het artikel, en in de Interface Magazine Studio zal De Sluwe Vos laten zien hoe hij z’n shit kapot maakt! Hij gaat on the fly een track maken, met behulp van de aanwezigen.


In the studio with… Boaz van de Beatz

Boaz Van De Beatz behoeft geen introductie en hij maakt geen excuses voor het feit dat hij ons niet gaat vertellen wat hij van plan is in de Interface Magazine Studio. Het wordt een verrassing! Natuurlijk hopen we dat hij materiaal onder de loep neemt van zijn keiharde ep Horse Force, die hij in maart uitbracht op Mad Decent, het label van Diplo. En natuurlijk willen we horen over zijn dierengeluidendrops en zijn werk voor Madonna en Jack Ü (Diplo en Skrillex)!

Toegang € 15,-. Bestel je tickets à € 15,- online. Klik hier
Met toegangskaart ADE Next kun je tevens die dag gratis naar andere ADE-onderdelen, zoals ADE Soundlab en ADE Gear Playground elders in de stad. Zie pagina 10 van deze Interface.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com