aanmelden
Moog Mother-32 demovideo's
Video's bij de test in Interface jan-feb 2016
xtra 24-02-2016 15:02
Moog’s Mother-32 is een semi-modulaire synth met een sequencer en een patchpanel in eurorack-formaat. In Interface januari-februari 2016 kun je onze test lezen van de Mother-32. Hier op Interface.nl hebben we een selectie demovideo's voor je klaar staan.

Moog is de uitvinder van het modulaire 5U-formaat, al heette dat natuurlijk in de jaren zestig nog niet zo. Modulaire Moogs waren altijd vooral duur, oud en fullsize, niet met die prutsmini-jacks maar met grote jackpluggen. Maar Moog moet het succes van het eurorack-formaat ook zijn opgevallen, en als grootvader van een complete industrie is het dan niet meer dan normaal dat je die jonkies van tegenwoordig eens even laat zien hoe het echt moet.
 

Het eerste resultaat is de Mother-32, een analoge, monofone synthesizermodule met ingebouwde sequencer en aan de zijkant een eurorack-patchpanel. En dat is niet het enige eurorack aan het verhaal: de Mother-32 past in een eurorack-case en is eigenlijk een complete modulaire synthesizer voice, zoals Intellijel ze ook heeft. Grote voordeel van de Mother 32 is dat ie ook standalone, dus zonder eurorack, te gebruiken is, en dat de sequencer er al in zit.


In Interface januari-februari 2016 kun je onze test lezen van de Mother-32. Hier op Interface.nl hebben we een selectie demovideo's voor je klaar staan, met na de videosectie alle dealers in de Benelux die de Moog Mother-32 verkopen. 
 


 

Benelux dealers van de Moog Mother-32

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com