aanmelden
De muziek van Dijf Sanders
Een selectie door Interface
xtra 26-05-2016 21:05
De Vlaamse multi-instrumentalist David 'Dijf' Sanders is hard aan het werk. Eind vorig jaar bracht hij zijn album 'Moonlit Planetarium' uit, en 13 mei jongstleden kwam daar 'Hot Wood' van de Violent Husbands (waar Dijf deel van uitmaakt) bij. In Interface 199, juni 2016, vind je een artikel over Dijf Sanders. Hier op Interface.nl een selectie van zijn werk, die hieronder te beluisteren en te bekijken is.

We beginnen met zijn laatste solo-album, Moonlit Planetarium, waar Dijf je middels inheemse junglegeluiden, heldere instrumentatie, rauwe elektronica en hier en daar wat dissonantie naar een tot nog toe onbezocht muzikaal rijk brengt.
 

 

Dan het solo-album van Sanders uit 2008, Homesick, dat tevens werd genomineerd voor een Music Industry Award in de categorie 'Beste Artwork'.
 Vervolgens hieronder de trailer van de Emmy-genomineerde docu-serie Soundtrack (2013), waarin hij  samen met met Eva de Roovere, Johannes Verschaeve (The Van Jets) en Jason Dousselaere (Teddiedrum, The Violent Husbands) een muzikale roadtrip maakt in het Midden-Oosten.
 

 
 

Tenslotte een blik op de laatste release, Hot Wood van de Violent Husbands, opgenomen onder een brug in Gent met een draagbare 4xAA recorder, zoals te zien in de trailer.
 

 
Hieronder twee tracks die op het album te vinden zijn.
 
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com