aanmelden
25 jaar Secret Cinema
Sculpturen met techno
xtra 30-06-2016 10:06
Op zijn twintigste had hij al een wereldhit met Sonar System en sindsdien is Jeroen Verheij alias Secret Cinema niet meer uit de Nederlandse muziekwereld weg te denken. Ondertussen bevindt hij zich al 25 jaar in het technolandschap, en voor die gelegenheid heeft hij zijn lijvige box Silver uitgebracht. In Interface 200, juli-augustus 2016 vind je een uitgebreid interview met Secret Cinema. Hier op Interface.nl kun je hem live aan het werk zien en horen.

door Hajo Krijger

 


Jeroen Verheij (1971) had met zijn Meng Syndicate een eerste hit te pakken in 1991: Sonar System. Ook maakte hij onder de naam Grooveyard de hits Mary Go Wild (1996) en Let The Music Be Your Guide (2000), het thema voor de Heineken Fast Forward Dance Parade. Het eerste album onder de naam Secret Cinema kwam in 2001 uit: White Men Can’t Funk. Hij maakt ook muziek voor films, waaronder Barcode.
 


Secret Cinema - Silver
In de limited edition box Silver vind je het volgende: Customized Secret Cinema USB: volledige discografie, behalve de drie Silver-ep’s; Silver ep 1, 2 en 3; SILVER - Secret Cinema So Far: docu over de levensloop van Secret Cinema; Greatest Hits-cd; BARCODE: reissue van de award-winnende animatiefilm Barcode; Floppy Disk: alle samples van Secret Cinema a.k.a. Meng Syndicate en de Sonar System-samples!, system requirements: Amiga 500 (512kB ram), minimum 750 kB free memory on harddisk, Oktalyzer (music software); biografie en artwork. 

Set van bijna twee uur Elrow, Barcelona, 17 april 2016
 

 

Awakenings Festival 2014

 

 

 

 

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com