aanmelden
Doe mee aan de Remix Contest met de track Gold van Brika
Presented by Abbey Road Institute Amsterdam, Sonic City Studios & Interface
xtra 18-07-2016 13:07
Remix de hit Gold van Brika (geproduceerd door de Colombiaanse topproducer Julio Reyes Copello!). Download de originele stemfiles, maak je remix, zend die uiterlijk 14 augustus in, en maak kans op een studiodag met Ronald Prent en een Universal Audio Apollo Twin Solo audio-interface!
Bekijk in onderstaand artikel ook de video's waarin Marco Antonio Spaventi, docent bij Abbey Road Insitute, tips geeft over de aanpak van een Brika remix.

Doe je mee aan de Remix Contest? 
 

Klik hier en vul je gegevens in op de site van Abbey Road Institute Amsterdam en download de contest pack met de filesNa de zomer start het Abbey Road Institute in Q-Factory Amsterdam haar eenjarig lesprogramma dat opleidt tot het Advanced Diploma in Music Production and Sound Engineering. De locatie in Q-Factory is de zesde locatie wereldwijd voor de muziekproductieschool van de legendarische Abbey Road Studios. Om de opening extra luister bij te zetten, lanceert het Abbey Road Institute samen met Interface en de ook in Q-Factory gevestigde Sonic City Studios een Remix Contest, of zoals Abbey Road Institute het presenteert, een ‘Creative Production Competion’.Copello en Brika

Brika is een nieuwe ster in de VS, die onlangs met haar hit Gold de hitlijsten beklom. De single is geproduceerd door Julio Reyes Copello, de Columbiaanse Grammy-genomineerde producer, die werkte met mensen als Jennifer Lopez, Ricky Martin, Marc Anthony, Alejandro Sanz, en Nelly Furtado. Hij stelde de stems voor de remix ter beschikking.


Gold
Gold
staat op Brika’s debuutalbum Voice Memos, waarin ze haar veelzijdige zangtalent laat horen. Producer Copello sloot een contract met haar af en bracht de plaat uit op zijn eigen label Art House Records. 
 
De remix

Het doel van de Remix Contest? Be creative! Je hebt 100% vrijheid de remix te maken zoals je zelf wilt. Remixen in een ander genre? Zelf partijen toevoegen? Prima! De jury beoordeelt de remix niet op geluidskwaliteit, maar puur en alleen op creativiteit. Met deze track kun je alle kanten op!


Let op: het is niet toegestaan de bestanden in je eigen producties te gebruiken, je remix zelf commercieel te exploiteren, of de bestanden en remix zelf te delen op sites of social media. Abbey Road en het label van Brika, Art House Records, hebben daar het exclusieve recht toe. Indien ze de remix commercieel willen uitbrengen, zal de maker daar volgens gebruikelijke voorwaarden voor gecompenseerd worden.


Aan de slag

Klik hier en vul je gegevens in op de site van Abbey Road Institute Amsterdam en download de contest pack met de files.  


De download is een zip-bestand van 912MB met tien stems van het origineel in de vorm van 24-bit/48kHz wav-bestanden en voor Pro Tools-gebruikers als Pro Tools 9- en 10-projects.


Maak een nieuwe song aan in je daw met tempo 135bpm en – belangrijk! – samplerate 48kHz. Sleep vervolgens de tien stembestanden naar maat 1 in je daw. Als je nu op Play drukt, hoor je een versie van het origineel zonder beats. Nu kun je aan de slag!Videotips voor de remix
Bekijk ook de tips die Abbey Road Institute-docent MarcoAntonio Spaventi in twee videodelen geeft over hoe je de Brika Remix zou kunnen aanpakken. 
 

  De beste remix wordt beloond met:
• een Universal Audio Apollo Twin Solo audio-interface
• een dag in de Sonic City Studios met topproducer/engineer Ronald Prent
 

Ronald Prent


Deadline inzending: 14 augustus voor 12 uur ’s nachts!


De jury bestaat uit medewerkers van Abbey Road Institute, Art House Records en Interface.
 

Julio Reyes Copello is een gerenommeerd Grammy-winnend producer, die werkte met artiesten als Jennifer Lopez, Ricky Martin en Marc Anthony.

 Klik hier en vul je gegevens in op de site van Abbey Road Institute Amsterdam en download de contest pack met de files.  

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com