aanmelden
Video's Noisia bij het interview in Interface september
Noisia op ADE Soundlab, Outer Edges live en Noisia Podcasts
xtra 31-08-2016 09:08
In Interface 201, september 2016 vind je een uitgebreid 8-pagina interview met Noisia, naar aanleiding van hun nieuwe album en liveshow Outer Edges. In hun nieuwe custom designed recordinghoofdkwartier te Groningen vertellen Thijs de Vlieger, Nik Roos en Martijn van Sonderen – elk in hun eigen studioruimte – over hun muziek, hun visie, hun spullen en natuurlijk over Outer Edges. Op ADE Soundlab in oktober zullen ze een workshop doen voor Interface. Zie de gegevens daarover hieronder, en bekijk allerlei video's.

Vanaf pagina 32 in Interface 201, september 2016, kan je een uitgebreid interview met de mannen van Noisia lezen. Op ADE Soundlab, sinds vorig jaar onderdeel van Amsterdam Dance Event, presenteert Interface een MusicTalk met ze, waarin vanzelfsprekend de totstandkoming van het nieuwe album Outer Edges en de show die daaromheen gemaakt is aan de orde komen.

ADE Soundlab met Noisia 
zaterdag 22 oktober, Compagnietheater of Brakke Grond (ntb)
Alles op de Gear Playground en Soundlab is met een ADE Card (€ 10,-) te bezoeken.

Shots van de Outer Edges wereldpremière op Let it Roll Open Air in Praag, 3 augustus 2016

Korte repo Noisia op Lowlands 2016

 

Videoclip Collider

 

Spotify playlist van het album Outer Edges

 

Noisia live 2012

 
 

Meer gigs:
09/02 - Outlook Festival, Croatia
10/21 - ADE @ Melkweg, Amsterdam, The Netherlands
More ‘Outer Edges’ dates to be announced. Check https://noisia.nl for our DJ schedule.

Noisia Radio
Wekelijks brengt Noisia een Podcast uit. Martijn van Sonderen: ‘Ruim een jaar geleden waren we op zoek naar een manier om mensen muziek te laten horen die je niet zo snel in een club zou draaien. Een manier ook om onze luisteraars te benaderen op een andere manier dan de gebruikelijke kreten en ‘koop deze muziek’-posts op Facebook. Daarom dachten we aan een podcast. Het was mijn idee om dat wekelijks te doen, omdat het dan hands-on en spontaan blijft. Als het bijvoorbeeld maandelijks zou zijn, dan word je weer selectief over wat je wel en niet doet. Nu is het gewoon: klinkt het cool? Dan spelen we het op onze podcast.’

Klik hier voor de Noisia Podcasts

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com