Buizen vervangen

Mijn buizen mic pre-amp klinkt volgens mij steeds minder goed, ik hoor ook af en toe lichte stoorgeluiden. Nu is het apparaat al een jaar of twintig oud, dus misschien ligt het aan de buizen? En kan i.....meer »»

Expressie per noot MPE

Kun je ook de individuele noten in een midi akkoord beinvloeden, bijvoorbeeld een noot pitchbenden in plaats van het hele akkoord?.....meer »»

EQ voor of na de compressor

Ik vraag me al een tijdje af of je een eq nu beter voor of na de compressor in het signaalpad kunt zetten. Is daar een algemene regel voor?.....meer »»

Wat is het verschil tussen een 2.4 en een 3.0 vst plug-in

Ik kom vst plug-ins tegen die VST 2.4 en 3.0 als specificatie hebben, sommige plug-ins ondersteunen blijkbaar beide standaards. Maar wat is nu eigenlijk het verschil?.....meer »»

Download nieuwe freeware! MI-03 Bassline, Studio Drums, ConvertwithMoss

Interface Freeware 263: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

Interface Xtra 263, juni-juli 2024

video, audio en weblinks bij de artikelen in het blad
  • 13-06-2024 13:06 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio, video en handleidingen bij de producttests en demoversies van geteste software......meer »»

Goedkope buizenamp voor opnames

Naar aanleiding van jullie workshop over re-amping (Interface 211) heb ik verschillende software uitgeprobeerd. Soms klinkt het behoorlijk goed, maar wel wat plat en soms een beetje plastic zelfs. Ik .....meer »»

Data terughalen van gewiste usb stick

Het is natuurlijk enorm stom, maar ik heb een hoop belangrijke songs gewist van een usb stick. Geen idee hoe dat gebeurt is maar ik heb dus geen back-up. Valt dat nog terug te halen of moet ik opnieuw.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken