Interface april-mei is uit! Bestel 'm in onze webshop!

Interface april-mei is uit! Bestel 'm in onze webshop!

Tests, interviews, workshops, nieuws en meer!

Highlights van deze editie Interface: .....meer »»

Interface april-mei is uit! Bestel 'm in onze webshop!

Tests, interviews, workshops, nieuws en meer!

Highlights van deze editie Interface: .....meer »»

Izotope Trash 3

Old-timer in vervorming

Distortion heeft zich naast delay, reverb en chorus, een plek veroverd in de categorie onmisbare effecten. Izotope komt daarom met een nieuwe versie van het aloude Trash .....meer »»

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug

3 dagen leren en creƫren in Martin garrix STMPD studio

De JBL & Martin Garrix Music Academy is terug en getalenteerde artiesten van over de hele wereld kunnen zich vanaf vandaag weer inschrijven. De Music Academy verwelkomt nieuwe talenten voor het exclus.....meer »»

Nieuwe vocal processor van Boss gelanceerd - de VE-22

Effecten, harmonieƫn, autotune, loops en meer

Boss heeft zich opnieuw gestort op vocal processing. Op de NAMM Show in januari brachten ze als opvolger van de VE-20 de VE-22 Vocal Performer uit, een multi-effectprocessor die je zang op het podium .....meer »»

Tiptop Audio ART

polyrackeurofonie

Eurorack staat voor monofoon, punt. Of niet? We zien vaker polyfone modules en nu introduceert Tiptop een razend slim systeem voor een polyfone eurorack modular......meer »»

De wonderbaarlijke historie van muziekwinkel Thomann

Nu 70 jaar in Treppendorf - Jubileumacties!

Zeventig jaar geleden ontsproten uit het brein van Hans Thomann senior: een piepkleine muziekzaak in minidorp Treppendorf in Midden-Duitsland, groot gemaakt door Hans Thomann junior, die in internet d.....meer »»

MonkeyC Rando

Random samplekiezer

Hoe begin je aan een nieuwe track? Vaak laadt je eerst wat leuke samples, maar welke dan en heb je zin om daarvoor je hele harde schijvencollectie te doorzoeken? Rando doet het werk voor je......meer »»

IK Multimedia ARC Studio

Room correction zonder plugin

Systemen om de vervelende akoestische eigenschappen van je studio te compenseren worden steeds populairder. Bijna allemaal werken ze met een plugin maar ARC Studio is helemaal hardware.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken