Sean Karpowicz

Masterclass Gain & Harmonics

Events 29-11-2023 12:45

Mic preamps, boventonen, versterking, vervorming… Wie daar het fijne van wil weten kan terecht bij een masterclass door Sean Karpowicz en die weet er enorm veel van want hij is oprichter van Cranborne Audio.

Op 6 december komt Sean Karpowicz naar Klundert Music in Oisterwijk voor een unieke masterclass over versterking, boventonen, eq, gainstructuur en meer. Karpowicz kan het weten want hij is de oprichter van Cranborne Audio, maker van diverse uitstekende mic pre-amps en de unieke Carnaby 500 Harmonic Equaliser, getest in Interface 258.

.

Cranborne wordt in Nederland geditribueert door Pro media Connect

De Masterclass - voertaal is Engels - heeft plenty te bieden voor zowel beginners als professionals. Behalve dat Karpowicz zijn visie en kennis met de deelnemers deelt, is er ook uitgebreide gelegenheid om pre-amps te vergelijken. Neem dus gerust je eigen pre-amp mee!

En onder de deelnemers wordt een fraaie Cranborne Camden EC-1 ter waarde van 500 euro verloot!

Deze EC-1 microfoon-, lijn- en instrumentvoorversterker is een veelgeprezen Camden voorversterker met een Mojo analoog verzadigingscircuit en een hoofdtelefoonversterker van referentiekwaliteit.

Aanmelden (gratis) kan via: https://nieuws.klundertmusic.nl/cranborne-masterclass/

Woensdag 6 december om 19.30 dus, Bedrijfsweg 13, Oisterwijk, Noord-Brabant

meer informatie

zoeken
zoeken