IK Multimedia freeware

Comprexxor en Nu-Tron III

freeware 03-08-2022 07:54

Wie zegt er nu nee tegen freeware plugins in deze dure tijden? IK multimedia geeft een Mu-Tron auto-wah en een Distresor compressor plugin gratis weg.

De Nu-Tron III is een op de befaamde Musitronics Mu-Tron hardware gebaseerde autowah met keuze uit drie frequentiebereiken, range en driveswitches en een draaiknop voor diepte.

Nu-Tron III is een add-on voor IK's Amplitube gitaarprocessor, ook de gratis Amplitube CS met daarin sowieso al 42 prima fx pedals, speakerkasten, mics en processors. Amplitube CS werkt als vst, vst3, au en aax plugin.

meer informatie

 

 

TK geeft ook de T-RackS Comprexxor plugin tot 20 september gratis weg. Deze software versie van de populaire Empirical labs Distressor biedt extra features als stereo/mid/side, presets en undo/redo. Uiteraard is er een sidechain en kun je de color sectie gebruiken voor aangename harmonische vervorming.

T-RackS Comprexxor werkt standalone en als een add-on voor IK's T-RackS mixprocessor, ook de gratis T-RackS CS met daarin daarin een fraaie gratis zesbands eq. Comprexxor en T-RackS-CS werken als vst, vst3, au en aax plugin. Om Comprexxor te downloaden moet je eerst een aantal vragen over studio monitors beantwoorden.

meer informatie

 

zoeken
zoeken