T-Racks EQ-81

Top eq plugin als freeware

freeware 06-02-2023 10:15

Elke pluginmaker kan het uiterlijk van beroemde hardware kopiëren en een naam bedenken die duidelijk maakt welk apparaat ie in het vizier had. Of het ook klinkt naar het origineel is een heel ander verhaal. Bij IK Multimedia mag je daar gelukkig wel op vertrouwen.

IK Multimedia heeft al heel lang de T-Racks serie plugincollectie; een ‘host’ voor een groot assortiment aan softwareversies van befaamde hardware studioprocessors. Een daarvan is de EQ 81, een pluginversie van de legendarische Neve 1081 eq, een broertje van de iets bekendere Neve 1073. Deze plugin heeft 4 banden, plus hoog- en laag filters en klinkt bijzonder overtuigend mede dankzij de interactie tussen de banden die deels verantwoordelijk is voor het klankkarakter van de hardware.  Je kunt omschakelen tussen line en mic input waarmee je een prima mogelijkheid hebt om analoge verzadiging toe te voegen.  Dat alles natuurlijk in de gedistingeerde stijl van de ultra-Britse hardware en met als extra een M/S optie.

De uitstekende T-Racks EQ 81 - au,aax, vst, vst3 plugin en standalone -is tot 14 februari gratis te downloaden bij AudioPlugindeals. Hiervoor dien je zowel bij Audioplugindeals als bij IK Multimedia een account aan te maken.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken