aanmelden
Superbooth in Berlijn 3-4-5 mei 2018
Beurs met concerten
xtra 26-04-2018 07:54
Inmiddels heeft Superbooth een vaste plek ingenomen in het rijtje belangrijke beurzen voor de muziekindustrie. Drie dagen lang in de FEZ in Berlijn, met overdag beurs en demoís en ís avonds concerten. Het stikt er natuurlijk van de modulars van kleine fabrikanten, maar ook de grote merken zijn steeds meer aanwezig. Interface zal er natuurlijk weer zijn, en zal verslag doen vanaf de Superbooth.

Naast de eindeloze reeks merken van kleine en grote fabrikanten die op de beurs hun nieuwste gear zullen presenteren, is er ook een aantrekkelijk randprogramma.

Zo zullen Ben Spaander en synthdesigner Rob Hordijk een optreden verzorgen. Spaander is bekend van de Modulation sessies in Kytopia, Hordijk vooral van zijn Rungler synth.

Carolina Eyck zal een concert op Theremin geven en Eden Grey een concert op de CV Freqs modulaire synth. Voor experimentele klanken moet je bij Gino Robair zijn.

#InstantBoner is een duo uit Berlijn dat zich afficheert als ‘two nerds, one modularsystem and a drum machine’. Zij gaan vooraf aan de headliner van de vrijdagavond: Blotter Trax.

Verder (en niet te versmaden): Boys Noize, Alex Ridha, Bernhard Rasinger en last but not least GusGus, de IJslandse band die net een nieuw album uit heeft: Lies Are More Flexible.

Om in de stemming te komen heeft de organsisatie alvast een speciaal samengesteld pakketje samples gratis ter beschikking gesteld. Lees erover elders op Interface.nl. Klik hier

Bekijk hier de video-impressie van de editie van 2017.

Superbooth

3 t/m 5 mei 2018

FEZ Berlin
www.superbooth.com/en

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com