aanmelden

Interface shop

Bestel de nieuwste editie of neem een abonnement

(we versturen zonder verzendkosten)

Je kan natuurlijk ook een los nummer, een proefabonnement of een abonnement met welkomstcadeau bestellen. En je kan een abonnement natuurlijk ook cadeau geven, aan een kennis, vriend, dochter, zoon vader, moeder of bandlid!

Hieronder vind je alle mogelijkheden.

Nieuwste editie van Interface € 6,90

Ik bestel het nieuwste nummer van Interface los, voor 6,90. Zonder verplichtingen en zonder verzendkosten. Met ingang van het januarinummer gaat de losse nummer prijs naar 7,50.

NIEUWSTE EDITIE CADEAU DOEN Interface los € 7,50

Ik doe het nieuwste nummer van Interface cadeau, het decembernummer 2018, voor 6,90. We berekenen geen verzendkosten. Met ingang van het januarinummer gaat de losse nummer prijs naar 7,50.

2-JAARABONNEMENT met introductiekorting € 89,90

Ik neem een tweejaarabonnement Interface (20 edities in totaal, 10 per jaar) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting van 22 euro en betaal maar 89,90 voor het tweejaarabonnement i.p.v. 111,90. Ik bespaar daarmee 40% op de losse nummer prijs!

JAARABONNEMENT met introductiekorting € 52,90

Ik neem een jaarabonnement Interface (10 edities) vanaf het eerstvolgende nummer en maak gebruik van de hoge introductiekorting van 7 euro en betaal maar 52,90 voor het jaarabonnement i.p.v. 59,90. Ik bespaar daarmee 30% op de losse nummer prijs!

PROEFABONNEMENT 3 edities € 15,50

Ik neem een proefabonnement op Interface: 3 edities, voor maar 15,50! Ik krijg Interface vanaf de eerstvolgende editie toegestuurd. Het abonnement loopt automatisch af na deze drie edities.

IK GEEF EEN PROEFABONNEMENT CADEAU € 15,50

Ik geef een proefabonnement op Interface cadeau: 3 edities voor maar 15,50, vanaf de eerstvolgende editie. Het abonnement loopt automatisch af na deze drie edities.

Ontvanger van cadeau-abonnement

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel
e-mail

Gegevens/betalingsplichtige

voornaam*
achternaam*
adres*
postcode*
plaats*
land*
tel*
e-mail*
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen.

Betaalwijze

Wacht met betalen op de instructies die we je toesturen.
Ik wacht met betalen tot ik een acceptgiro heb ontvangen.
Machtiging, alleen voor Nederlandse betaalrekeningen. Hierbij machtig ik Uitgeverij de Inzet bv het bedrag eenmalig van mijn rekening af te schrijven. Ik vul hieronder mijn IBAN rekeningnummer in.
IBAN rekeningnummer
Vergeet niet een welkomstcadeau te kiezen.
versturen

Hartelijk dank voor jouw bestelling!

We hebben je bestelling ontvangen en zullen deze op de kortst mogelijke termijn aan je toesturen.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com