Jammy Instruments EVO

Opvouwbare gitaar midi controller

Merknieuws 17-04-2020 09:59

EVO is een erg fraaie midicontroller in de vorm van een gitaar. De latency is lekker laag, het apparaat is opvouwbaar en er is zelfs een linkshandige versie

De EVO is een verbeterde versie van de Jammy uit 2018. Hij heeft zes verwisselbare snaren met optische sensors - voor linker en voor rechterhand - die zorgen voor een optimale tracking en een lage latency (8-10 ms). Het is puur een midicontroller dus er is geen gitaar audio output of ingebouwde sound engine. De multichannel midi data wordt verzonden via USB-C of Bluetooth. Het apparaat heeft een ingebouwde accelerometer voor bijvoorbeeld pitchbend en een grote draaiknop waaraan je een midi controllernummer kunt toewijzen. Met een speciale app kun je zaken als stemming, sensitivity en midi toewijzing aanpassen..

De EVO is modulair/demonteerbaar en dus eenvoudig mee te nemen en er zijn rechtshandige en linkshandige versies verkrijgbaar. Op 19 Mei wordt de EVO gelanceerd op Kickstarter. De controller gaat $ 349,- kosten maar je kunt hem nu al voor $ 249,- reserveren.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken