Roland Zenology Pro

Roland Cloud plug-in compatibel met Roland ZenCore synths

Merknieuws 28-09-2020 10:26

Na de Zenology plug-in is er nu de uitgebreide Pro-versie met talloze sounds van Vintage Roland gear en uitwisselbare sounds met ZenCore hardware

Roland's Zenology Pro is een plug-in synth met dezelfde synthengine als Roland ZenCore hardware zoals Fantom, Jupiter-X & Jupiter-Xm, MC-101 & MC-707 Groovebox, AX-Edge, en RD-88. Dat betekent dat je sounds direct kunt exporteren van de plug-in naar de hardware en dat de plug-in ook als editor werkt voor de hardware. Zenology Pro werkt natuurlijk ook zonder hardware. De synth heeft 4 oscillatoren met 9 VA golfvormen, supersaw en noise plus 1840 PCM golfvormen. Er zijn 10 verschillende filters waarvan diverse zijn gebaseerd op Vintage Roland apparaten als Jupiter, Juno en anderen.

De plug-in bevat ook talloze kant-en-klare drumsounds, waaronder natuurlijk de Roland classics en 90 verschillende effecten. Alle synthsounds, drums en effecten zijn uiteraard diepgaand te editten. Zenology Pro is uitbreidbaar met talloze Model en Wave Expansions en Zen-Core sounpacks.

Zenology Pro werkt als 64 bit vst, au en aax plug-in en is alleen verkrijgbaar als onderdeel van het Roland Cloud Pro en Ultimate abonneesysteem voor respectievelijk $ 9,99 en $ 19,99 per maand of $ 99,- en $ 199,- per jaar.

Meer informatie

Roland Cloud

 

zoeken
zoeken