Novation Circuit Tracks

Nieuwe versie van Novation's groovebox

Merknieuws 10-02-2021 10:00

De Novation Circuit uit 2015 was hoognodig aan een update toe. Die is er nu in de vorm van de Circuit Tracks en er komt later dit jaar ook nog een Circuit Rhythm

Circuit Tracks is een standalone groovebox/sequencer met twee ingebouwde polyfone synths met elk een eigen spoor en 4 drum tracks. Voeding komt van de ingebouwde accu of usb. De pattern-based sequencer, 32 pads en ingebouwde effecten (reverb en delay) zijn nog steeds aanwezig.

Nieuw zijn de twee 'dedicated' midisporen die via din (incl thru!) of usb externe apparatuur kunnen aansturen. Via twee audio inputs kun je die externe apparaten binnenhalen en integreren in de mix. Er is ook een sync output voor Korg volca's. Het uiterlijk is wat strenger geworden maar niet echt fundamenteel gewijzigd. Wel zijn er wat knoppen aangepast en is de 8 sporen sequencer wat verfijnd. De on-line editor voor de ingebouwde synths heeft ook wat verbeteringen meegekregen. De Circuit Tracks gaat 399 Euro kosten.

Novation kondigde ook de Circuit Rhythm aan die helemaal met samples werkt en ook zelf kan sampelen. Meer details zijn nog niet bekend, behalve dat de Rhythm deze zomer verwacht wordt.

Meer info

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken