Conductive Labs MRCC

Midi router voor de 21e eeuw

Merknieuws 10-03-2021 11:48

De wereld van midi is een stuk complexer geworden sinds de komst van usb midi en afwijkende pluggen naast de aloude vijfpins din. Met de Midi Router Control Center schep je orde in de chaos

De MRCC kan overweg met din, minijack en usb connectors, in totaal 11 inputs en 17 outputs waaronder 4 x class compliant usb host (elk met 4 virtuele ports) en een usb client connector voor computer of tablet.

Elke fysieke input en output heeft zijn eigen verlichte routingknop. De MRCC biedt allerlei opties voor merging, mapping, effects en filtering die je bedient via het oled schermpje rechts en je kunt de instellingen opslaan in 127 geheugens. Er is een clock source input en een CV clock output. De MRCC werkt ook zonder computer, haalt zijn voeding uit een netadapter en kan aangesloten usb apparaten van stroom voorzien.

Met de optionele Remote 7 kun je 5 midi outputs via een ethernetkabel tot 10 meter verlengen.

De MRCC is officieel nog een Kickstarterproject, maar men verwacht de eerste exemplaren in april te kunnen versturen. De prijs bedraagt zo'n 400 Dollar. De Remote 7 kost 50 Dollar, 2 rackmountoren koop je voor 30 Dollar.

Meer informatie

 

 

 

zoeken
zoeken