Other Echo

online educatieplatform voor producers

Merknieuws 01-04-2021 10:35

Wie zijn producerskills wil aanscherpen kan sinds deze week terecht bij Other Echo. Via dit platform kun je online tegen betaling, cursussen en workshops volgen over alle aspecten van muziekproductie

Amsterdammer Twan Ronnes is medeoprichter van Other Echo een digitaal platform waar producers cursussen en workshops kunnen volgen over alle aspecten van muziekproductie.

Op Other Echo kunnen leergierigen op een gebruiksvriendelijke manier in contact komen met artiesten, leraren en producers die hun kennis delen. Door de pandemie en de bijbehorende lockdown zijn er veel meer potentiële producers die op zoek zijn naar kennis over muziekproductie en tegelijkertijd zijn de experts die cursussen geven niet meer in staat om dat fysiek te doen en ze zijn daarmee een belangrijke bron van inkomsten kwijt. Other Echo wil die twee groepen via hun marketplace platform bij elkaar brengen. De studenten betalen voor de cursussen aan de trainers die 20% van hun inkomsten afstaan aan Other Echo. Producers die hun kennis via Other Echo willen delen kunnen zich aanmelden als trainers.

Alle 'classes' zijn livestreams omdat live interactie tussen student en leraar essentiëel is.

Other Echo is nog maar net van start gegaan maar ter introductie zijn er nu 16 cursussen die je gratis kunt volgen van o.a. Alberta Balsam, De Sluwe Vos, Eversines, Luna Ludmila, Kubus, Nomi $hanya, Nymfo, Polynation and Rachella Groen. Ook deze gratis lessen zijn live dus je moet je registreren voor een bepaalde tijd.

Meer info

 

zoeken
zoeken