Modartt P 284 Mistral

Nieuwe Petrof vleugel voor Pianoteq

Merknieuws 09-04-2021 11:45

De laatse versie van het Pianoteq virtuele instrument ondersteunt o.m. Double Polarisation, ideaal om deze nieuwe gemodelde Petrofvleugel ultra-realistisch te laten klinken

De P 284 Mistral voor Pianoteq is een virtueel model van een Petrof 284 Mistral vleugelpiano, die in samenwerking met de firma Petrof zelf ontwikkeld werd.

De gemodelde piano is het vlaggenschip van Petrof, met een lengte van 2,84 meter is het hun grootste piano en de krachtige lage tonen en het sprankelend hoog zijn ongeëvenaard. Maar behalve voor het grote spectaculaire pianowerk leent ie zich ook uitstekend voor zachte romantische stukken. Dankzij de 'Double Polarization' modelling van snaartrillingen in de laatste versie van Modartt's Pianotech 7 wordt het heerlijke laag van de Petrof uitstekend geëmuleerd. Verder zijn natuurlijk morphing, mixing en splitting mogelijk met P 284 Mistral.

Dit model is onderdeel van het PETROF instrument pack samen met de eerder uitgebrachte ANT.Petrof 275. Je hebt er Pianoteq versie 7.3 voor nodig. Het PETROF pack kost 49 Euro.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken