Casio Casiotone CT-S1

Goedkoop maar verassend veelzijdig

Merknieuws 12-04-2021 10:07

Casio moeten we die serieus nemen? De CT-S1 zeker; 61 velocitsensitive toetsen, usb midi, 60 prima sounds en optionele bluetooth vooor Keytartoepassing

De CT-S1 is een 64-stemmig polyfoon homekeyboard met diverse verassende features voor een bescheiden prijs. Via het speelbare full-size 61 toetsen, semi-weighted keyboard en de ingebouwde speakers kun je 60 AiX sounds bespelen. En de sounds klinken prima; piano's, orgels, blazers, strijkers, synths, pads, maar ook VL-Tone sounds en 12 sounds uit de Casio CT, CZ, en VZ .

En met een gewicht van 4,5kg en de strapholders kun je hem prima als keytar gebruiken. Hij kan behalve op een adapter ook op batterijen werken en heeft behalve usb midi in/out ook midi/audio Bluetooth (WU-BT10, afzonderlijk verkrijgbaar voor $ 80,-), dus het is een draadloze controller! Verder is er een audio input (of audio in via Bluetooth), een midirecorder en ingebouwde effecten. Geschikt voor on stage, repetities, on the road, straatoptredens, maar ook in een homestudio of voor fun!

Echt overdonderend ziet ie er niet uit, maar je kunt kiezen tussen rood, zwart of wit. De adviesprijs zal ergens rond de 300 Euro liggen. Je kunt ook kizen voor de grotere CT-S400 en LX-S450.

 

 

 

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken