Rob Papen DelSane

De Dr Jekyll and Mr Hyde van de Delay plug-ins

Merknieuws 28-04-2021 11:43

Rob Papen snapt natuurlijk dat jer niet met nòg een standaard delay kunt aankomen. DelSane heeft daarom een aantal unieke eigenschappen

Niettemin biedt DelSane wel de standaard delayfeatures; tijdsinstelling voor links en rechts afzonderlijk, feedback, crossfeed en een wet/dry-regelaar. Ook niet verassend zijn de hp en lp filters, maar dat is de Frequency Shift wel. Je delay gaan daarmee al heel wat vreemder klinken en met Distortion worden ze meteen wat gruiziger.

Maar er is meer, onder zit de Disrupt Sphere-Slider waarmee je meerdere delayparameters gelijktijdig kunt variëren. Die slider keert terug naar het nulpunt met een snelheid die gekoppeld is aan het tempo van je daw. Kies je hier voor Lazy Mode dan wordt de slider in sync geautomatiseerd voor chorus en flangereffecten. De slider kan net als de andere parameters ook via midi gestuurd worden. Met behulp van de Audio Follower reageren een of meerdere parameters dynamisch op de audio input. Spannend!

DelSane werkt als 32/64 bit vst, aax en au plug-in en kost de eerste 14 dagen € 29,-. Daarna gaat dat omhoog naar € 35,-.

meer informatie

zoeken
zoeken