Antelope Zen Q Synergy Core en Axino modeling mic

Nieuwe thunderbolt 3 interface en usb modeling mic/interface

Merknieuws 05-05-2021 10:59

Antelope voegt een nieuwe interface toe aan hun collectie met ingebouwde plug-inprocessor en een hagelnieuwe microfoon/preamp/converter voor mic modeling

De Zen Q Synergy Core is een 24 bit/ 192kHz interface die gebaseerd is op de bestaande Zen Go Synergy Core maar met Thunderbolt 3 connector en een extra Adat aansluiting.

Er zijn 2 mic/line combi inputs en 2 extra hi-z connectors. Aan de outputzijde vinden we twee stereo outputs waarvan een dc-coupled, 2 x hoofdtelefoon, s/p-dif en dus ook Adat.

Bovenop zit het display met ledbars voor alle in- en outputs en een flinke volumeknop. Op de ingebouwde dsp kun je Synergy Core plug-ins draaien met een latency onder de 1 msec. Je krijgt er een pakket met 27 plug-ins bij en tot 30 juni ook de Style Essentials FX-Bundles. De prijs bedraagt € 889,-.

meer informatie

Eveneens nieuw van Antelope is de Axino Synergy Core modeling mic. Deze usb mic/preamp/AD-DA combinatie werkt eveneens met 24 bit en 192kHz samplerate en kan de Synergy Core plug-ins draaien. Je krijgt er 10 realtime plug-ins bij met o.m. emulaties van Neve, Urei en Teletronix gear en 18 microfoonemulaties van beroemde modellen. De condensatormicrofoon heeft een niervormige karakteristiek, low-pass en -10dB switches, een volumeknop en een koptelefoonaansluiting.

Je kunt realtime (minder dan 1 msec.) met effecten opnemen en een mix maken van het mic signaal en audio uit je computer. Er is een loopbackfunctie voor streaming. Dat alles is te bedienen via een bijbehorende app.

De prijs ligt rond de 400 Euro

meer informatie

zoeken
zoeken