Cherry Audio PS-20

Goedkope software MS-20 met veel extra's

Merknieuws 17-05-2021 10:04

Cherrry Audio heeft alweer een nieuwe plug-insynth, dit keer was de Korg MS-20 het voorbeeld, maar de softwareversie heeft veel extra's

De Korg MS-20 is een echte klassieker maar toch heeft enkel Korg zelf zich gewaagd aan een softwareversie van deze semi-modulaire, analoge monosynth. Cherry Audio springt in het gat met hun PS-20.

Dit is geen letterlijke kopie maar bevat taltijke extra features. Zo is de PS-20 polyfoon (!) met unisono, hij heeft een 3 laags, sequencer met 8 stappen, 320 presets, single key chords, sidechain voor de externe input MPE ondersteuning en distortion, echo en reverb. De rest is direct ontleend aan de MS-20: 2 oscillatoren per stem, de ruige low-pass en high-pass filters en natuurlijk het complete patchpannel met externe input voor allerlei avontuurlijk klankopties.

Er zijn duidelijk meer patchpunten dan op het origineel en en ze hebben ook de soms onbegrijpelijke naamgeving van diverse parameters aangepast.

PS-20 werkt als 64 bit au, vst, vst3 en aax instrument en fx plug-in en standalone. Hij kost ter introductie slechts $ 29,-

Meer informatie

 

 

zoeken
zoeken