Korg Collection 3

Alle beroemde Korg synths in een plug-inpakket

Merknieuws 03-08-2021 09:49

De Korg (Legacy) Collection stamt al uit 2004 en bevatte de MS-10, Polysix en Wavestation. later kwamen de M1, Triton, Mono/Poly en de ARP Odyssey erbij en met versie 3 worden nu miniKORG 700S, Prophecy en Triton Extreme toegevoegd

Met 6 digitale en analoge synths inclusief cardsounds en fx was Korg Collection 2 al een imposante bundel, maar met 3 nieuwe instrumenten is versie 3 een echte 'Best of Korg' geworden.

Nieuw in Collectie 3 is de miniKORG 700s, waarvan overigens recent een hardware re-issue is aangekondigd. Deze zeer vroege monofone synth kan worden bewerkt met 5 pedaaleffecten.

Erg mooi is de toevoeging van de Prophecy, een voor zijn tijd revolutionaire digitale 'solosynth' met MOSS en VA-synthese. De plug-inversie is polyfoon en editing is relatief eenvoudig.

De Triton was al onderdeel van versie 2 van de Korg Collection maar is nu aangevuld met de Triton Extreme, het topmodel van deze serie workstations, inclusief NuTube buizen.

Voor alle synths zijn er plenty presets, een comfortable presetbrowser en met een pakket effecten zijn de sounds verder te bewerken.

 

Alle plug-ins werken als 64 bit vst, au en aax instruments onder macOS en Windows. Ter introductie betaal je tot 12 augustus voor de Korg Collection nu $ 299,- i.p.v. De normale 399 Dollar. Alle plug-insynths zijn ook los verkrijgbaar. De miniKORG 700S kost je 99 i.p.v. 149 Dollar, de Triton Extreme kost tijdelijk 199 Dollar. Een upgrade van versie 2 naar 3 kost je 99 Dollar.

Er is ook een beperkte demoversie van KLC3 te downloaden.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken