PMC Studio Line

'next-level' studio monitors

Merknieuws 24-09-2021 11:04

PMC monitors zijn met name populair in mastering studio's. Het merk staat bekend om zijn eerlijke, analytische weergave. PMC introduceert nu een nieuwe serie monitors met de Studio Line

De PMC 6, PMC 6-2, PMC 8-2 hebben allemaal nieuwe drivers, klasse-D amps en de unieke ATL Transmission Line met Laminair airflow voor extra maar strak laag.

 

De PMC 6 is een tweewegsysteem met 6” woofer en 1“ softdome tweeter, beide met 200 Watt amps. Behalve een analoge XLR audio input is er digitale AES in, een digitale thru en een slot voor optionele connectors. Via een menu of een web browser kun je filter, delay, fase en eq instellen.

 

 

De PMC 6-2 en PMC 8-2 zijn driewegsystemen met een extra 2” midspeaker en twee woofers. De 6-2 bevat twee 6” laagspeakers, 8-2 heeft 8” woofers en leent zich voor mid-field toepassingen. Connectors en instelopties zijn gelijk aan die van de PMC 6.

 

Ook voor een subwoofer heeft PMC passende oplossingen: De PMC 8 SUB heeft een 8” woofer en 300 Watt amp, in de PMC 8-2 SUB zitten twee 8 “ woofers en twee 400 Watt versterkers. Ook hier identieke aansluit- en instelopties.

 

Meer informatie

 

zoeken
zoeken