Spectrasonics Sonic Extensions

4 nieuwe libraries voor Omnisphere

Merknieuws 20-10-2021 10:40

Je hoort er niet zoveel over maar Omnisphere is een van de meest gebruikte software instruments. Spectrasonics presenteert nu 4 nieuwe Omisphere pakketten met sounds, fx en meer

De Sonic Extensions zijn meer dan een setje nieuwe samples want hiermee krijg je meteen een aantal speciale effecten en nieuwe mogelijkheden om de sounds te manipuleren. Bijna een verborgen update dus. Er zitten al zo'n 15.000 sounds in Omisphere zelf maar die kun je nu aanvullen met een of meer van de – voorlopig – 4 nieuwe Sonic Extensions.

 

 

Undercurrent is een donkerklkinkende set moods en textures met 2000 sounds en saturator/compressor/Eq en een ambience processor.

Nylon Sky zit vol dromerige ambient organische sounds. Bij deze 10Gb grote library horen een reverb en een channel strip.

Unclean Machine is een collectie stampvol lo-fi klanken plus een lo-fi channel strip en een karaktervolle reverb.

Seismic Shock concentreert zich op 'epische', expresieve en brutale sounds. De bijbehorende effecten zijn een sidechain compressor en een reverb/compressor.

 

Sonic Extensions kosten $ 149,- en werken met Omnisphere 2.8 of hoger. Omnisphere 2 (standalone en vst/aax plug-in) kost € 399,-.

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken