25 jaar Native Instruments

Kleurige hardware en gratis Kontakt Instrument

Merknieuws 27-10-2021 09:44

25 jaar is belachelijk lang in softwareland maar zo lang bestaat NI al. Een kwart eeuw innovatieve en succesvolle software én hardwareproducten.

Kontakt, FM7, Absynth, Massive, Pro-53, Reaktor, Maschine, Komplete, Kontrol, Traktor... zo kunnen we nog wel even doorgaan met alle producten waarmee NI de wereld van muziekproductie gekleurd heeft. Het begon allemaal met Generator, dat later uitgroeide toto Reaktor. Op de NI anniversary site staat een uitgebreide timeline.

Ter gelegenheid van dit jubileum zijn er nu 6 hardware apparaten verkrijgbaar in limited edition 'vapor grey' en ultraviolet'; Maschine Plus  enMk3,  Komplete Kontrol S49, S61, S4  en Traktor Kontrol X1 

Je moet er van houden zullen we maar zeggen!

Gelukkig is er ook wat voor de armoedzaaier, een gratis instrument voor de – opnieuw- gratis Kontakt Player, dat Twenty Five heet. Dit is een tijdcapsule met 150 klanken uit 25 jaar Native Instruments.

Dan is er nog een contest in samenwerking met metapop, NI's eigen creator community. Laat horen wat jij met het gratis Twenty Five kunt doen in je productie. Je dient minimaal een instantie van Twenty Five te gebruiken, voor de rest kun je alle klanken inzetten. Er worden 25 winnaars gekozen die mooie prijzen winnen.

Meer informatie

zoeken
zoeken