Midiphy MatriX

Meer lampjes dan de kerstboom

Merknieuws 22-11-2021 13:44

Hij ziet er fantastisch uit en al die lampjes en knoppen zijn ook ergonomisch enorm handig. Wat het is? Een sequencer programmer voor Midiphy's Midibox systeem

De matrix van 17x17 (totaal 298) lampjes/switches (full color) op de Midiphy staan voor de stappen in je sequence. Je programmeert ze gewoon direct met de handen en ze bewegen ook gewoon mee als een timeline. Met 4 faders en een joystick regel je alle andere zaken en er is een klein schermpje met een overzicht van de totale sequence en parameters. Behlave als sequencer kun je de matrix ook als 'toetsenbord/controller gebruiken.

De MatriX heeft 2 BLM connectors en eenb usb connector.

Eigenlijk jammer is het feit dat ie bedoeld is om samen te werken met Midiphy's MBSEQ V4+ midi/cv sequencer en/of de LoopA 6-kanaals midi sequencer via de BLM connectors. Het is dus puur een programmer voor die twee machines en geen zelfstandige sequencer. Hopelijk gaan ze iets dergelijks wel een keer maken want het ziet er fantastisch uit en werkt ook erg intuitief.

 

MatriX is een zelfbouwpakket met de componenten die specifiek zijn voor het apparaat en de case en kost €1,189.99 excl. Een enorme lijst andere componenten moet je dan nog zelf aanschaffen. De MBSEQ V4+ kost € 739,99, de LoopA kost € 399,98. Beide zelfbouwpaketten met extra aan te schaffen onderdelen.

meer informatie

 

 

 

zoeken
zoeken